Top Left Background Top Right Background
Bottom Right Background

Freelance.sr maakt het mogelijk om een freelancer/dienstverlener te vinden om een kantoorklus te klaren. Er zijn honderden dienstverleners aangesloten bij Freelance.sr op elk gebied van zakelijke dienstverlening. Van het maken van een website, vertaling, logo of contract tot het tijdelijk vervangen van de marketing manager.

Vroeger deed u dat via, via. Nu kunt u het makkelijk ineens aan honderden freelancers en bedrijfjes vragen die allemaal solliciteren op de opdracht. U kunt zo de beste freelancer/dienstverlener kiezen voor uw project.

Wat zijn de voordelen?

  • Eén keer een goede opdrachtomschrijving maken op de site en deze vervolgens verspreiden via LinkedIn, Hyves, Twitter en Facebook zodat uw hele netwerk op de hoogte is. Alle reacties komen op een plek binnen waardoor u makkelijk overzicht houdt.
  • Kwaliteit is gewaarborgd door referenties en uitgebreide profielen. U heeft wat te kiezen.
  • Snel inzicht in een goede prijs omdat u snel veel biedingen/kandidaten krijgt.

Wat zijn de nadelen?

  • Uw bedrijf groeit zo snel en tegen zulke lage kosten.
  • U spendeert minder tijd in files.

Als freelancer kunt u binnen één minuut uw profiel aanmaken en aangeven bij welk type opdrachten u een notificatie-e-mails wilt ontvangen. Ook kunt u meteen zien hoeveel opdrachten een opdrachtgever heeft geplaatst en hoeveel daarvan succesvol zijn afgesloten. En u kunt lezen wat freelancers die al met de opdrachtgever hebben gewerkt vertellen over deze opdrachtgever.

Goto Top
Close Notification

Recent News

Other News